NRK fulgte ett av kullene våre i 9 uker, og det ble lagd mange filmer. Se linkene  HER

Her kan du lese om planene jeg har for året 2018/19 :-).

Alle vårkullene er nå fullbooket, vinterplaner kommer etterhvert.

Jeg har en 5 mnd gammel tispe jeg søker forvert til. Økonomi skal ikke være grunnen til ønsket om å være forvert. Ta kontakt for mer info.

Så snart man har booket anbefaler jeg dere å melde dere inn i facebookgruppen min for å lese de festede innleggene. Bookinglisten pr. 03.05.2019 les HER

HANN ELLER TISPE? ET VANSKELIG VALG? Les om min erfaring /tanker HER

Vi planlegger å pare flere tisper i løpet av høsten/vinteren 2018/19 , med svært spennende hanner. les mer HER

På NKK Fauske vant Vinnie åpen klasse og fikk CK :-) Falk var totalt nedrøytet men vant klassen og fikk Excellent. (på bildet har han mye pels:-). Vakre Snø fikk en super kritikk, men hun syntes utstilling var skummelt, og må nok trenes mye skal vi stille igjen.

Velkommen som mulig ny valpekjøper hos oss. Vi avler utelukkende på friske individer, og vi er opptatt av at tispene og hannene skal ha en golden sitt typiske milde vesen, samtidig som treningsviljen er til stede. En valpekjøper hos meg skal føle seg sikker på at jeg etter beste evne prøver å finne den valpen som passer best til hver enkelt familie, derfor vil en valpekjøper aldri kunne velge valp hos meg. Det skal være helt likt om man bor i Bergen, i Nord Norge, eller i Sør Norge, og det er jeg som følger de i 8 uker som kjenner hver enkelt valp best. Er du interessert, er du velkommen til å sende meg en mail. Jeg har dessuten av og til hunder jeg ønsker å ha på for, eller valper jeg ønsker å få litt miljøtrent. Da kan de bo hos dere noen helger, eller en uke i ny og ne. Bare ta kontakt:-)

Våre hunder får tur hver eneste dag, fortrinnsvis i skogen bak huset, der de kan springe løse. De bor dessuten sammen med oss i huset. Vi er og opptatt av at alle skal få alene tid og derfor bor de fleste av våre avlsdyr på for, slik at de får det livet de fortjener med masse oppmerksomhet og kjærlighet.

Bildet viser meg og Brage vår 2016. Brage var enebarnet som klamret seg til livet, og i september 2016 ble han BIR valp på BSBK sin utstilliing. Han er nå røntget fri for HD og AD og er dessuten clear på PRA1 og PRA 2.

Bilder av tidligere kull finner dere under "Bilder".

11 oktober 2015: Secret-Garden Rex Rodney 5 mnd, ble BIS valp for dommer Pichard Laurent  på sin første utstilling.

November 15. Nok en gang BIR og BIG 2. Begge utstillingene med fantastiske kritikker.

                             

 

 

 

 

 

Mange av våre hunder er testet mentalt, to av dem med godkjent funksjonsanalyse, som er den mest krevende testformen i Norge Vi har i alle kull noen valper som er svært aktive og arbeidsomme, og vi prøver å fremavle den gyldne fargen. En del valper er likevel helt lyse, og kullene inneholder også rolige familiehunder, men som er enkle å oppdra. Alle våre avlsdyr er fri for HD, og de er øyenlyst jevnlig. Valpene og hundene bor inne i huset sammen med barn, og de blir derfor meget godt sosialisert. Jeg har vært på landslaget i lydighet og jeg kan derfor gi mange gode råd og tips som gjelder hundeoppdragelse.

Virker dette interessant for deg? Ring for en hundeprat. Tlf 55929165/91307070

Laila Bratland P.b 247, Nesttun 5853 Bergen e-mail:
secret-g@online.no