Tisper som er paret vår 2019 - trykk på bildene så vil du finne mer info om flere av hundene

Send en mail er du interessert i å stå på liste. Trykk HER for å komme til listen. Opererer kun med sikker liste, dvs der man betaler et forskudd på 4000. Dette beløpet tilbakebetales ikke, så man må være sikker på at man ønsker å kjøpe hund av oss.

Hos oss koster en valp 16500. Dette inkluderer registrering NKK, vaksine, helseattest, 3 ganger ormekur og idmerking (chip)

I tillegg vokser valpene opp inne sammen med oss, så de blir godt preget av andre hunder og katter samt to barn.

 

Vakreste Happy eller Secret-Garden  Narnia`s One and Only. En utrolig herlig jente, med en hale som går i ett.  Utrolig snill og myk mot tobeinte, samtidig som hun ikke lar seg kue av andre hunder. Hun er linjemessig en tispe som burde avle gode bruks og familiehunder. Hun er en svært elegant tispe. har exc fra utstilling. Hun er øyenlyst UA, fri på albuene 0 og B/C på hoftene. Pappa blir Secret-Garden Ojos del salado. En svært flott hannhund med super HD (110) og AD indeks, og han er øyenlyst UA. Han er bror til Titicaca.

Secret-Garden Narnia`s The One and Only (tv) (N UCH Vestafjell's West Of The Moon - Secret-garden Xmas Gift From Luna) Secret-Garden Ojos Del Salado (th) (Multichampion Thenevet`s Pep team- Secret-garden Carmencita)

Vakre, gode Stella . Hun ble paret 2 februar med flotte Brage, eller Braveheart som han heter på stamtavlen. Han har en utrolig mentalitet, og er barnebarn av min skotske import Paddy, som hadde godkjent funksjonsanalyse. Også mormoren har godkjent funksjonsanalyse, så her er det sterk mentalitet, samtidig som linjene og hundene er myke.  Bravehart er fri for PRA 1 og 2, og han er fri for HD-A og AD. Brage var eneste valp i kullet, og er en stor og kraftig hannhund. HD indeks på flotte 105. Stella er  klassevinner to ganger med excellent, og hun er BIR junior. Fri for HD, AD og øyenlyst UA. HD indeks på gode 103

 

Secret-Garden Carmencita. Godkjent terapihund. Fri for HD og AD som samtlige søsken. Har en flott HD og AD indeks.(106) Fri for PRA 1 og 2.  Dette blir hennes 3 og siste kull . Far blir NUCH NV17, Vestafjells Elles Daddys Boy. Fri for HD og AD og øyenlyst UA.

Vakreste Stella, datter av Carmencita. Vi venter enda på hennes første kull, og har funnet en svært fin hannhund der vi håper det blir klaff. Forventet paring er desember mnd. Han heter NSUCH Mobeewas Dancing in the Street, og har utallige BIR plasseringer i år. Han er fri for HD og AD og har en super HD indeks på 109. Stella sin er 110, og også hun er fri på hofter og albuer og er øyenlyst UA. Hun er også fri for PRA 1 og 2.

Secret-garden Titicaca (tv) og i midten (Multichampion Thenevet`s Pep Team- Secret-Garden Carmencita) NSUCH Mobeewas Dancing In The Street. (SE VCH SE U(U)CH N UCH NV-14 Dream Max Morgonstjärna - N UCH Begora's Siena