Victory Songs Safir av Wennigården-   FIN og SUCH VA2, VA3 Mischalands Qwerro (Nordisk & Finsk Unghundssegrare 2006 Svensk Schäfervinnare VA2(Fin), VA3 (Sverige)  IPO/BHP III, BSL III, LP I , TJH-CERT (FM-hund),

En utrolig spennende kombinasjon mellom to svært vakre og typelike hunder, og ikke minst- de er svært lettlærte, trygge og snille begge to. Du må nesten møte Safir for å se hvor snill og barnevennlig hun er. Dessuten synes hun det er veldig kjekt å trene. Hun fikk 99 poeng på BH kåringen, av 100 oppnåelige. Safir har hatt ett kull tidligere, der er to røntget, begge fikk A på både albuer og hofter. En 3 i kullet venter vi på resultatet på, men det så veldig bra ut. Alle er solgt som vanlige familiehunder, og alle er veldig fornøyd med de. En i kullet blir jevnlig stilt, og hun har fått utrolig gode kritikker.

Faren er trent opp i det meste, og resultatene hans sier det meste om hans prestasjoner der. Hans styrke mentalt viser seg gjennom hans arbeid i forsvaret. Samtidig er han familiehund. Eksteriørt har han oppnådd noe av det beste schæferhunden kan oppnå. Han er unghundsvinner både i finland og Sverige, og han er VA 2 og VA 3. Dette gies kun de aller beste hundene. Fargene hans er som Safir sine, utrolig røde og varme, og øynene er som Safir sine, mørk brune. Har utrolig tro på denne kombinasjonen på alle måter.

"Safir"