Kombinasjon I

Secret-Garden Golden Eye og NUCH SUCH SVCH Jako`s Nordic Charm

Stella har I dag 26.03.08 blitt konstantert drektig med mange!!valper. Magen hennes var full av svarte "hull" der fostreneligger. Ultralydbilder ligger nederst på denne siden.

Bilder av hennes Enorme mage -7 uker på vei, ser du nederst her.

Stella har fått løpetid og blir paret i dagene 29.02-04.03. Valpene blir leveringsklare til skoleferien.

Mor: Secret-Garden Golden Eye. CK og 3 BTK på utstilling. Fri for HD og øyenlyst UA. Dette er en utrolig snill og rolig tispe av middels størrelse, med en vakker, lett gylden farge. Dette er første kullet hennes. Du kan lese mer om henne HER

Far: "Emil" er en stor, og meget flott hannhund, med et supert temperament. Han har vunnet det som er å vinne på utstillinger, og ble NV07, samt vinner av Presto pokalen, som årets mestvinnende golden  i Norge. Jeg har brukt han en gang før på min Carmen, og da avlet han snille, gode familiehunder av bra eksteriør.

Jeg forventer flotte valper eksteriørt etter denne kombinasjonen, samtidig som de vil bli rolige, lettlærte og trygge. Jeg forventer gyldne og lyse valper.

Min egen "King" (Solstrimmans Artic Polar Bear) som jeg hadde tenkt å bruke på henne, ble litt for ung denne gangen, han er ikke røntget enda, men han vil bli brukt på henne neste gang.

"Stella" 2 år gammel.

 

NUCH SUCH SVCH Jako`s Nordic Charm

Ultralydbilder av livmoren til Stella, 26.03.08

Her har vi zoomet inn en fosterpose, og du kan såvidt skimte fosteret øverst.
Her ser du mer hvordan fosterposene ligger inntil hverandre. Du ser den i midten, og antydning til svarte rundinger på både venstre og høyre side. Det vrimlet av slike poser i Stella, så dette blir et stort kull! Veterinæren hadde ikke sjanse til å telle de, så mange var det.