3 kombinasjon

Solstrimmans Secret Songs of Saga og INTUCH Nord UCH NORDIC WINNER-05 Solstrimmans Sir Dansealot

Ultralydbilde på ca 33 dag finner du nederst her.

Mor: "Zeeta " er en herlig tispe på alle måter. Hun er særdeles trygg i alle situasjoner, samtidig som hun er livlig, og utrolig snill mot alle, både to og firbente. Hun har i tidligere kull avlet fantastiske snille og gode familiehunder, og hun har bestandig fått store kull. Zeeta skulle egentlig ikke ha løpetid på et par måneder, men når hun fikk det samtidig med de andre, reiser hun og til Sverige, for å bli paret med den utrolig flotte hannhunden "Disco".

Dette vil bli Zeeta sitt aller siste kull, da hun har hatt fire store kull før, og ikke bør få flere. Du kan lese om de ulike kullene her: F-kullet, G-kullet, K-kullet, O-kullet

Zeeta har som eneste golden tispe i Norge godkjent funksjonsanalyse, en test som krever stor grad av trygghet. Det eneste hun fikk kar. 1 på, var forsvar. Det er nemlig umulig å få Zeeta til å vise aggressive tendenser, uansett hvor mye man prøver.

Eksteriørt er Zeeta en tispe av god størrelse. Hun har elegante, flotte bevegelser, er middels kraftig, har middels lang pels, og hun har et meget feminint hode. Hun har cert og 4 CK på utstilling.

Jeg forventer valper av god størrelse, og det vil nok bli både gyldne og lyse valper. Jeg forventer suverene familiehunder, med et flott eksteriør. For de som ønsker å bruke hunden til noe, vil det nok blir flere valper i denne kombinasjonen som vil passe til det.

Zeeta er FRI for HD og er øyenlyst UA(06.03.08). Du kan lese mer om henne HER

Far : INTUCH Nord UCH NORDIC WINNER-05 Solstrimmans Sir Dancealot.

Dette er en stor og utrolig flott hannhund, med samme herlige gyldenfarge som Paddy. Han er en hund som elsker å jobbe, og han er premiert i jakt i tillegg til sin flotte tittel i utstillingsringen. Han har avlet meget godt eksteriørt i tidligere kull i Sverige.

Han er Fri for HD og AD og øyenlyst UA

En bedre far til et kull enn dette, er et vanskelig å finne!

6 x Cert, 5 x CACIB, BIR, BIG-2 SKK, BIS-2 GRK/ 4 x CC, 4 x CACIB, BOB, BIG-2 SKC, BIS-2 GRC 2:a ökl på jaktprov / 2 prize Open class field trial HD: B/B , AD: u.a. Ögon: u.a / Hips B/B, elbows 0/0 and eyes clear
 
Markhyttens Miles Away

 

Solstrimmans Zimson  Perrimay Hector
N UCH Dewmist Santinella
Markhyttens Gold in May Knegarens Washington
Markhyttens Walinavilde
S UCH N UCH Solstrimmans Arctic Vanillacake Kakis To Be Continued  S UCH Amirene Larus
Almstrandens Kourage Fantasi
Int S N UCH Akvarellens Arctic Lady Solstrimmans IQ
Females Betty Boop

Et unikt bilde av et lite foster på ca 33 dager. Til høyre ser dere en svart oval form, det er hodet på valpen. Litt lenger ned, ser dere to hvite streker som går ut, det er frambena, og så ser dere resten av kroppen, som en hvit "hale". Som på et menneske, er hodet størst ganske lenge, før kroppen kommer etter I utvikling.

Som dere ser av dataene er fosteret 9 cm nå:-)