Valpene 5 uker gamle

Alt går strålende med de små, og nå er de mye lenger i aktivitet før de sovner. Blir det varmt til helgen skal vi ha de med ut. De har vært på en biltur, og vi kommer til å ta et par kjøreturer til, for å venne de til dette. Jeg har nå valgt ut valp til alle sammen, tidligere enn ventet, men av og til er det slik, og av og til er det rett før levering. Glenn er kanskje den av oss som er mest med valpene, og derfor var det naturlig at han denne gangen preger bildene sammen med de små:-) Han er utrolig flink med de.

De sover hele natten uten å gå på do, dvs en 5-6 timer. Godt gjort:-)

De får blåbærbiola 2 ganger daglig, og dette er noe jeg vil anbefale at dere fortsetter med når dere får valpen hjem. Biola styrker skjelettet, og det er veldig godt for magen.

Hvis det er noen som ønsker at jeg skal kjøpe de utrolige gode refleksbåndene, koster 375 kroner stykket, så gi meg beskjed. En bedre beskyttelse for deg og hunden i nattemørket finnes ikke. De lyser utrolig godt opp, men er vanskelig å få tak i.

Har hatt mye besøk I det siste, både av valpekjøpere og barn I barnehagen til Glenn. Alle koste seg masse med valpene. Kos dere med bildene under:-)

Hannhundene

1) Mørk hannvalp. Nye eiere er familien Mikkelsen fra Ask

2) Lys hannvalp, den minste og roligste. Skal til familien Jarland

 

3) Lys hannvalp "Prikken", skal til familien Aase fra Bergen

4) Lys hannvalp den største. Skal til familien  Finnestad

5) Lett gylden hannvalp som skal til familien Skarsem fra Melhus

Jentene

1) Den lyse jenta som blir i vårt eie, enten boende her eller i et godt forhjem,

2) Mørk tispevalp. Den skal til familien Dyrud I Seljord