Bilder av valpene mellom Stella og Emil

5,5 uker

Alt går kjempefint med de små... De er aktive og livlige alle sammen, og enda viktigere; samtlige er trygge og tillitsfulle. Noen er roligere enn andre, men det er egentlig ikke så veldig stor forskjell på de. Utseendemessig er det mer forskjell. Alle er fine på sin særegne måte som dere ser av bildene under. Det var ikke så lettå få de til å stå rolig og fint, mange har trukket seg litt bakover, men dere får nå et inntrykk:-)

Gutt1 Han skal hete "Ravn" og er derfor merket med svart  neglelakk. Han skal til Sandnes til  Merete Nielsen Høle.

Han kommer til å bli stilt på utstillinger. Han er utrolig flott eksteriørmessig, og helt lys.

Gutt2  Han skal til Høylandet, til Solveig Bliksvik Korsnes. Denne hannen og hann nr.3 er omtrent identiske på alle

måter. Muligens er hann nr.2 en anelse mindre. Denne gutten kommer til å bli veldig mørk gylden. Han er merket

med fargene gull og lilla.

Gutt3 Denne gutten skal ikke så langt fra meg. Han skal med båt til Austevoll, til familien Bakke.

Denne gutten kommer også til å bli veldig gylden. Han er merket med selvlysende gult.

Gutt4  Dette er den største gutten I kullet. Han skal heller ikke langt unna meg, for han blir boende på

Laksevåg I Bergen hos familien Lundø. Denne gutten er merket med plommerød neglelakk.

Gutt5 Denne gutten er en livlig krabat, og han er helt lys. Han skal til Christina Rogne I Førde. Han er

merket orange neglelakk.

 

Jente1 Dette er den mørkeste jenten I kullet, og hun skal til Anne Øygard Trøsvik fra Lomen.

Jente2

Jente3 Denne jenten skal til en valpekjøper av meg som mistet den forrige hunden han kjøpte av meg,

under tragiske omstendigheter, bare ett år gammel. Han heter Roald Løvfald.

Jente4

Jente5

Jente6

4 uker.....................

Det tok ikke så lang tid før nye bilder kom likevel. Det ble tatt så mange nydelige bilder. Nyt de:-)

Guttene ute for første gang.....

Jentene i gresset.

 

4 uker: Valpene vokser og utvikler seg mye nå. De er glupske I matfatet, og alle har heldigvis faste og fine mager. Nå leker de mye sammen, om enn ikke så lenge. De blir fort trøtte, og som dere ser av bildene under, var det en av guttene som sov selv om jeg tok han ut på stuegulvet! Men fikk nå vekket han til slutt. De har nå vært utenfor grinden for førse gang, og det gikk veldig fint. De ble fort trygge, og løp rundt I stuen og undersøkte. Fortsetter finværet, skal jeg ta de litt ut I helgen, og jeg har tenkt å ta de med på en liten biltur. Ny ormekur skal de også ha nå. Alt går kjempefint med alle sammen, og nå kan jeg tydelig se at det blir mange flotte, små her....Dvs små er det nok ikke mange som blir som voksne, med den størrelsen som far har, og Stella er slett ikke liten hun heller. Det blir en stund til neste gang nye bilder blir lagt ut, har det travelt her hjemme nå, og har avgangsklasse i 10-ende, som krever sitt:-)

Flokken samlet......

Noen bilder av guttene

Noen bilder av jentene

 

3uker......................

Valpene er absolutt bare til å spise opp nå. De har begynt å leke enda mer nå, og sleiker hverandre. De er bare helt vindunderlige. Negler er klippet, og ormekur har de fått for første gang. Har prøvd å ta ett og ett bilde av de. Ikke helt lett, men dere får nå et inntrykk. Noen sov omtrent I hånden, mens andre absolutt ikke ville bli tatt bilde av:-)

De 5 guttene.....

 

De 6 jentene.......

 
 
 
 

2,5 uker..................

Valpene er virkelig begynt å bli vakre nå. De går relativt greit rundt, og de har nå så smått begynt å leke litt, bite hverandre I halen, samt knurre til hverandre. Rangen bestemmes tidlig:-). De har begynt å få noen utrolig vakre hoder og uttrykk. Er veldig fornøyd med det. Samtlige er runde og gode, og de har god størrelse og er kraftige. De hører og ser merkbart bedre nå. Tror dette kommer til å bli en veldig jevn og flott gjeng. Fargene ser man ganske så godt nå, og det er kun en hannhund som er helt lys. Når det gjelder tispene er jeg litt mer usikker på om noen egentlig kommer til å bli helt lyse. De to mørkeste er også hanner, men et par av tispene har også skikkelig god farge. Men de fleste blir nok som moren tipper jeg. Som dere ser av bildene var hun ganske lys som liten, fargen kommer etterhvert.

Nyt bildene under. Er de ikke blitt utrolig vakre?

2 uker gamle (nesten)

Som dere ser på bildene under, har valpene nå begynt å åpne øyenene. Noen begynte allerede natt til mandag, mens noen enda ikke helt har åpnet de. Dette har med at de er unnfanget på ulike tidspunkter. De sover godt, og er runde og gode alle sammen:-). faktisk sover de så godt, at selv om de er kommet innimellom grinden, så merker de ingenting.

Som dere ser har de nå fått større plass. De trenger det, og samtidig får de da begynt å trene bedre på å gå. Men de skal ikke ha for stor plass å boltre seg på, da kan de miste trygghet. De får to ganger daglig biola med blåbær, det har gjort underverker for magene. Noen var litt løse noen dager, og det er ikke så kjekt. Og når det er umulig å få tak I Kobuk her I Bergen, da er gode råd dyre:-). men nå er alle heldigvis helt fine.

Prøvde å få tatt noen bilder av de når vi holdt de, men det var ikke lett, de bevegde seg så mye, men et par bra bilder klarte vi å ta.

 
 
 
 
 
 
 
 

1 uke gamle...........

Valpene vokser godt nå, og veldig jevnstore til å være så mange, men litt forskjeller er det. Slik det ser ut nå er det to til tre som blir helt lyse, de andre ser ut til å få gyldenfarge av ulik grad.

Alle spiser fortsatt godt, litt løse mager har de hatt, men allmenntilstanden er veldig bra på alle sammen. Om et par dager begynner nok de første å åpne øyene, det er utrolig å se:-).

De har flyttet fra en mindre soveplass til en som er tre ganger så stor nå, og snart er det litt lite plass der og, så da må jeg kjøpe en til stor, og dele de i to. Når de er 2,5 til 3 uker, blir valpegrinden hentet opp i stuen, så da kan de virkelig få røre seg.

 
 
 
 
 
 
 
 

3 dager gamle........

Her ligger de små, metteog fornøyde
Se så små de er:-), på størrelse med foten til Stella!
Slik ligger de når de er trygge og fornøyde.

Søskenkj

ærlighet

Her gjelder det å holde godt fast, ellers kommer det noen andre og tar patten.
Nyter livet som liten......

3 timer gamle.........