Følgende to tisper er paret og bekreftet drektige med store kull; Valpene  blir leveringsklare mellom 17-23 juni 2024. Leveres fra Bergen. Tia skulle pares i Sverige, men steg for raskt i verdi, og møtte derfor en utrolig vakker prins, med en svært spennnede stamtale. Stella derimot fikk frossensperm etter sin svært spennende kavaler "Davy" og jeg er utrolig glad for at disse to er drektige. Tusen takk Lena!!, for å få kjøpe sperm etter Davy.

Dette vil bli valper som vil egne seg både til utstilling, bruks/jakt7lydighet, samt som helt vanlige familiehunder. Jeg prøver alltid å finne rett valp til rett familie utfra familiesammensetning og ønsker.

Kombinasjon 1;

Secret-Garden Idunn "Tia" 2 CERT, 3 res.Cert og utallige CK og klassevinnere som junior. BIR og 3 BIG. Blant norges mestvinnende tisper 2022

Fri for HD og AD og øyenlyst UA

Secret-Garden Shogun 12 mnd på bildet

Fri for HD A/B, Øyenlyst UA

Vil bli stilt i mai og juni 2024

Kombinasjon 2;

Secret-Garden Hungry Heart "Stella"

2 Cert og 2 x 2 Beste tispe

Fri for HD A/B, fri for AD

Øyenlyst UA

 

C.I.B SEUCh FIUCh NUCh LVCh
Combine Steward of The Line

BIS i England. Jaktpremiert

Fri for HD-A og fri for AD

Genetic clear of PRA_1 PRA-2. Øyenlyst UA

 

Kombinasjon 3: Vakreste Snø (Snøklokke) er bekreftet drektig med sin spanske prins bosatt i Sverige (Kennel Combine), og disse blir levert fra Bodø 27-28 juni (kanskje Bergen også).

Snø er en aktiv, tispe med en hale som går i ett, mens faren er en rolig gutt. Snø har ofte avlet valper med en god del farge, så vi håper på det også denne gangen.

Kombinasjon 4;

Secret-Garden Snøklokke Fri for HD/AD

Avlet fantastisk i første kull både eksteriørt og helsemessig.

2 valper er blitt BIS valp. De har senere fått CK og reservecert som voksne. En 3 hund har fått CK og er blitt BIS 3 junior.

 

Terra Di Siena Sunking "Lennox".

 Cert i Sverige BIRog BIS 2. BIS valp

HD A:AElbows 0
Eyetested sept 2023 UA
Genetic clear of PRA_1 PRA-2.

Vakreste Vår er paret, men der jeg ikke vet enda om hun er drektig. (sjekkes 9/4) Hvis hun er det, blir disse valpene leveringsklare på Helgeland og i Bodø (Ørnes)  rundt 7 juli 2024. Les mer om hannhunden hos Kennel Sunny Delight. Takk Åsa!

Vår er en aldeles nydelig tispe på alle måter. relativt stor og kraftig, med et fantastisk gemytt. Elsker alt og alle. Faren er en nydelig junior hannhund, med en svært spennende stamtavle. Vi tipper det blir både lyse og gyldne valper her.

Kombinasjon 4;

Secret-Garden Vår

Reserve Cert og 2x CK og 3 Beste tispe.

Fri for HD -B og AD- 0

Øyenlyst UA

 

Sunny Delight´s Rule The Roost "Robin"

CERT i Sverige

HD BB, ED 00

Clear eyes 18/2 2024

PRA 1 & 2 Free

ICT_A Free