NRK fulgte ett av kullene våre i 9 uker, og det ble lagd mange filmer og artikler. Kun 3 er igjen, men de finner dere HER:-)

 Jeg har kun bookinglister, der man betaler inn et forskudd på 5000, og jeg stopper listen når jeg er fullbooket. På den måten er det forutsigbart både for meg og dere valpekjøpere når dere kan få valp. Listen følger utelukkende innbetalingsdato og den ligger åpent i facebookgruppen, så her kan dere til enhver tid følge med. Det er en lukket gruppe hvor kun valpekjøpere og de som er booket kan følge med. Blir det ikke født nok valper tilbakebetales beløpet eller dere kan overføres til neste kull.  Jeg tilbyr felles digitalt videomøte for alle før henting av valpene, noe som er svært lærerikt og er blitt godt mottatt. Hos meg kan valpene følges ukentlig med bilder og video i min lukkede facebookgruppe.  Mine valper blir vaksinert mot parvovirus, 4 ganger ormekur, leveres med helseattest, stamtavle i NKK og de blir chippet. Pris er 24000.  Velkommen til å sende mail til [email protected]

Jeg søker forverter, enten til sommerferien 24, eller fra høsten av. Dere må ha ordnet økonomi, da hund kan være dyrt. Dere vil da få den beste valpen jeg har valgt ut for å drive videre mitt oppdrett, og jeg har flere forverter, både nåværende og tidligere som dere kan snakke med om hvordan det er å være forvert hos meg. Så lenge hunden er i vekst, må dere bå på ett plan, og hunden skal utelukkende gå turer i terreng. Jeg søker forverter til både hann og tispevalper/unghunder. Dere kan i utgangspunktet max bo 2 timer fra Bergen, men jeg har unntak fra denne regelen.

Jeg søker utelukkende forverter som ønsker å ha hunden boende til han/hun dør av alderdom.

Secret-Garden Idunn "Tia. 2 Cert og 3 reserve Cert kun 15 mnd gammel.!! Fri for HD og AD og øyenlyst UA, i 2022 havnet hun på listen over årets mestvinnende tisper, selv om hun ikke deltok på de størte utstillingen som gir flest poeng. Med unntak av 3 dommere vant hun klassen og fikk CK, eller Cert/reserve cert. Hun er fri for HD/AD og øyenlyst UA. Hun er en glad og livlig tispe, middels stor, og utrolig trykk på alt og alle.

Her BIR og 3 BIG for dommer Jan Roger Sauge 

Nr 9 på årets mestvinnende tispe 2022.

 

                   

NY NORSK UTSTILLINGSCHAMPION!! Secret-Garden Manaslu.

        

Vakre Saga, bilde til venstre, eller Secret-Garden Håp (Secret-Garden Rex Rodney - Secret-Garden Snøklokke) ble BIR og deretter BIS valp på NRK Tromsø i sommer. https://www.youtube.com/watch?v=Hl5DheJqKY8&feature=share

Broren til Saga Secret-Garden Trofast klarte og bragden og han ble BIS valp 30/8 -20 NRK avd  Rogaland!

 

Velkommen som mulig ny valpekjøper hos oss. Vi avler utelukkende på friske individer, og vi er opptatt av at tispene og hannene skal ha en golden sitt typiske milde vesen, samtidig som treningsviljen er til stede. En valpekjøper hos meg skal føle seg sikker på at jeg etter beste evne prøver å finne den valpen som passer best til hver enkelt familie, derfor vil en valpekjøper aldri kunne velge valp hos meg. Det skal være helt likt om man bor i Bergen, i Nord Norge, eller i Sør Norge, og det er jeg som følger de i 8 uker som kjenner hver enkelt valp best. Er du interessert, er du velkommen til å sende meg en mail. Jeg har dessuten av og til hunder jeg ønsker å ha på for, eller valper jeg ønsker å få litt miljøtrent. Da kan de bo hos dere noen helger, eller en uke i ny og ne. Bare ta kontakt:-)

Våre hunder får tur hver eneste dag, fortrinnsvis i skogen bak huset, der de kan springe løse. De bor dessuten sammen med oss i huset. Vi er og opptatt av at alle skal få alene tid og derfor bor de fleste av våre avlsdyr på for, slik at de får det livet de fortjener med masse oppmerksomhet og kjærlighet.

Bildet viser meg og Brage vår 2016. Brage var enebarnet som klamret seg til livet, og i september 2016 ble han BIR valp på BSBK sin utstilliing. Han er nå røntget fri for HD og AD og er dessuten clear på PRA1 og PRA 2.

Bilder av tidligere kull finner dere under "Bilder".

11 oktober 2015: Secret-Garden Rex Rodney 5 mnd, ble BIS valp for dommer Pichard Laurent  på sin første utstilling.

November 15. Nok en gang BIR og BIG 2. Begge utstillingene med fantastiske kritikker.

                             

 

 

 

 

 

Mange av våre hunder er testet mentalt, to av dem med godkjent funksjonsanalyse, som er den mest krevende testformen i Norge Vi har i alle kull noen valper som er svært aktive og arbeidsomme, og vi prøver å fremavle den gyldne fargen. En del valper er likevel helt lyse, og kullene inneholder også rolige familiehunder, men som er enkle å oppdra. Alle våre avlsdyr er fri for HD, og de er øyenlyst jevnlig. Valpene og hundene bor inne i huset sammen med barn, og de blir derfor meget godt sosialisert. Jeg har vært på landslaget i lydighet og jeg kan derfor gi mange gode råd og tips som gjelder hundeoppdragelse.

Virker dette interessant for deg? Ring for en hundeprat. Tlf 55929165/91307070

Laila Bratland P.b 247, Nesttun 5853 Bergen e-mail:
[email protected]