ALNESKATTEN`S BEATRICE f.20.01.09

2 cert

Far: Grand International Champion Rudi av Ledsaak

 

 

Mor: Grand International Champion Myrtekransens     Anastasia. 

 

5-6/12-09 Cert begge dagene:-)

31.05.09 Norsk Skogkattmesterskap. Ex1. og i BIS finalen for kattunger.

06.06.09 Hansakatten dag 1. Ex2- men dommeren sa at hun var "katten for framtiden".

07.06.09 Hansakatten dag2. Ex.1 og BIS sammen med resten av kullet sitt.

 

Sol 6 mnd på bildet.

Sol 6 mnd- Hun er blitt en nydelig jente.

  Sol har nå rukket å bli 6 mnd gammel, og de siste ukene har hun vokst en god del, og hun elsker maten sin, så tynn er hun ihvertfall ikke:-). Sol koser seg i kattegården sammen med hundene, men det blir kjekt for henne å få en hannkatt å kose seg med, når kullet en eller gang blir født:-). Er kjempefornøyd med Sol, så har bestilt fra samme oppdretter, men fra helt andre linjer. Mammaen her er også hvit med blå øyne, mens pappaen er en stor rød og hvit hannkatt- noe jeg og lyst på:-).

Sol er en skikkelig tøff jente, hun er ikke redd for noe. Samtidig er hun veldig snill, og koser med alle som gir henne oppmerksomhet. Men til forskjell fra andre rasekatter jeg har vært borti, så er Sol en bestemt jente, og det liker jeg, for katter skal være selvstendige.

Oppdretteren til Sol skal stille henne på endel utstillinger til høsten, så da blir det spennende å se hvordan det kommer til å gå. Men jeg er optimistisk for hun er virkelig vakker. Se bare på bildene under, tatt nå ved 6 mnd alder

 

 

.

 

Sol 17 uker

Sol har fått seg utegård sammen med hundene, dvs hun har sin egen flotte gård rett ved siden av de andre. Og hun storkoser seg der:-). Kan gå inn og ut som hun selv vil. Hun bryr seg ikke om hundene I det hele tatt, bare går med stolt hale og balanserer på plankene. Hun velger alltid de som er høyest oppe.

 

Sol 16 uker

Da har Sol vært hos oss en knapp uke, og ting går bedre enn forventet når det gjelder henne og hundene. Vi begynte med gamlemor Nicita, og Sol var veldig skeptisk til henne i begynnelsen, men etterhvert slappet hun mer av, og hun fikk møte flere av hundene. Valpene brydde hun seg ikke om. Etter bare 4 dager er hun så trygg at hun bryr seg omtrent ikke selv om schæfertispen Safir vil leke med henne.

Jeg holder også på å oppdra den lille frøkenen. Hun vet ikke at man ikke skal hoppe opp på bord og benker, og jeg måtte klippe klørne hennes, slik at ikke sofaen fikk gjennomgå så mye. Luftegården hennes er nå klar, bare et digert tre mangler, slik at hun kommer seg ut gjennom vinduet og inn i gården. Her er hun når vi er borte. Hun har det kjempeflott, med nesten nytt stort hus, med varmelampe og det hele. Så der kan hun etterhvert gå ut og inn som hun vil. Etterhvert vil hun få en lekekamerat også, men det blir noen mnd til. Men to skal de være:-). Når vi kommer hjem henter Glenn henne med en gang, og hun koser seg sammen med oss, og jakter på lekemusene vi har kjøpt.

Det er en ting jeg virkelig liker ved henne. Selv om hun er rasekatt, har hun instinktene sine I behold. Dette ser dere også av bildene under. Jakte det kan hun!

Hun var på utstilling I helgen, - skogkattmesterskapet,  og da slo hun alle I klassen sin, og havnet I BIS finalen!! Ikke verst.

Tusen takk til oppdretter Monica, for at vi har fått denne herlige, vakre jenta!

 

Jakten er I gang.........

Musen er fanget

Tok deg... se så flink jeg var mor

Her koser hun seg med den vesle musen.

 

 

Ja så er vi "sprø" nok til å få oss en katt også:-). Jeg har alltid vært veldig glad i katter, og er oppvokst med katt fra jeg var en neve stor. Men det er først det siste året, etter at vi besøkte Solstrimmans I Sverige, der de hadde verdens mest fantastiske katt, at tanken om en katt begynte å slå rot. Rasekatt måtte det bli, men hvilken rase visste jeg ikke. Jeg har alltid vært glad I hvite katter, og etter å ha lett en stund, så jeg at et kull med 5 hvite og en flere farget kattunger var født på Os kun 20 minutter fra meg. Dette var skogskattunger. Mammaen var aldeles nydelig på bildene. Gule, fasinerende øyne.

Kun en kattunge var igjen for salg, vesle Beatrice, men utrolig nok så har hun blitt den vakreste I kullet, og ikke nok med det, men hun får også det sjeldne som to klare blå øyne. Så utstilling blir det nok på henne også:-).

Da vi besøkte kullet var hun absolutt en av de mest tillitsfulle kattungene, så vi ser frem til å få henne i hus 16 mai.

Under følger noen bilder av henne så langt:-). Er hun ikke sjeldent vakker?

Far: IC Rudi av Ledsaak (N)

Mor: Myrtekransens Anastasia

10 uker

9 uker

8 uker

7 uker

6 uker

5 uker

4 uker

2 uker

1 uke