Vi besøker Kennel Solstrimmans- mars 08

 

Etter ca 26 timers kjøring, inkludert en bom stopp der veien var vinterstengt, kom vi endelig frem til Kennel Solstrimmans halv ett om natten. Turen oppover hadde egentlig gått veldig fint, med unntak av den vinterstengte veien. Det var en drøm å komme til Sverige sine flotte veier, og fine fartsgrenser. Vi lå vel stort sett mellom 130 -140 kilometer i timen på motorveiene der. Som den flinke sjåfør jeg er, senket jeg farten til 50 og 60 der dette var fartsgrensen:-).

 

Vel fremme fikk endelig Carmen og Zeeta strekke på seg, de var nok lei all kjøringen. Vi prøvde å senke temperaturen i bilen så mye som mulig, men det var nok likevel varmt for hundene. Mye drikke hadde de fått underveis, men likevel...

Vi var nok alle trøtte da vi endelig kom frem. Leif viste oss hvor vi skulle bo, I et koselig lite hus rett ved siden av deres. Det var en dame fra Norge som eide huset/hytten, men de kunne låne den ut til besøkende når hun ikke var der. Etter å ha gitt dyra mat og vann, så kom vi oss raskt I seng, og sovnet som en stein.. Det samme gjaldt de to hundene.

 

Neste dag fikk vi frokost hos vertskapet, og rett etterpå var første møte mellom Carmen og Disco. Det gikk kjempebra, og de paret omtrent med en gang. Katrina er en ekspert på å hjelpe hannhunden, så her skulle alle unge hanner hatt sin første debut. Noen triks tok jeg med meg til Norge, så gjenstår det å se om jeg er like flink:-). men trening gjør mester sies det, så det blir nok bra til slutt. Senere på dagen fikk vi treffe alle de flotte hundene på kennelen, og vi fikk se de alle hente dummyer. Mine to favoritter totalt sett var nok Disco, og en eldre tispe- Ztargleam. Begge to var utrolig godt bygd, og hadde god størrelse. Det som gikk igjen hos alle hundene her på gården, var at de hadde supre bevegelser, flotte overlinjer, vinkler og benstamme.

De hadde og en nydelig liten tispevalp som det blir spennende å følge utviklingen på.

 

Senere på kvelden, som vi gjorde alle dagene, så ble vi servert varm lunch og middag senere på kvelden. Vi ble tatt utrolig godt ivaretatt under hele oppholdet- så Tusen takk til Leif og Katrina!! Dere var kjempesnille:-), og jeg gleder meg masse til å treffe dere igjen til sommeren- da får dere se King og Aragon. Apropo Aragon, så hadde de søsteren hans, og de så nesten ut som tvillinger. Aragon har nok litt mer hode, og er litt høyere, men ellers er de omtrent identiske. Artig å se.

Dagen etter var det Zeeta sintur, og Disco fikk heng omtrent med en gang her også- og slik gikk det med Carmen og Zeeta de påfølgende to dagene også, så jeg håper virkelig de begge har tatt seg, og at de får mange fine valper.

 

Under oppholdet fikk vi se noen gamle videoer fra noen av stamfedrene til mine hunder fra kennelen. Det var gøyt å  se. I tillegg fikk vi møte verdens mest fantastiske katt- Kurt. Han var 20 år gammel, og en mer trygg og kosete katt har jeg aldri møtt. Selv Carmen og Zeeta som heller jager katter enn bare ser på de, ble totalt paralysert av denne snille, gamle hannkatten.

 

Etter noen fine dager I Sverige, og noen gaver som ble kjøpt både til vertskapet og til Glenn, dro vi mandag ettermiddag tilbake til Norge. Tilbaketuren gikk fint, og seks tirsdag kveld var vi endelig hjemme igjen. borte bra ,men hjemme best:-). Nå blir det bare å vente.........

 

Nedenfor følger bilder fra oppholdet vårt I Sverige. Det burde danne et inntrykk av denne fine plassen. Ønsker noen å se hundene på kennelen, gå da inn HER:,

eller via linken på hjemmesiden min.

 

Katrina og Leif

 
Utsikt mot gården og husene der
Gjestehytter
Her bodde vi I huset til høyre
Huset hvor hundene bor, samt den enorme hundegården hvor de hadde stor plass å boltre seg på.
 
Et lite Trondheimsstopp- vi måtte være sikre på hvor vi skulle svinge av:-) mot Sverige
Carmen og Zeeta koser seg I snøen. Et slikt vintervær som dette har ikke jeg sett I Bergen på minst ti år.
Jipii så gøyt!
Masse pinner å gnage på var det også
 
Et par portrettfoto måtte jeg jo også ta...
 
Hvem er det som bjeffer her mon tro?

Carmen ser på de andre hundene

 
 
Den fantastisk katten Kurt. Tenk han var hele 20 år, og ufattelig snill og trygg mot alt og alle.