M-kullet-født 03.11.06

Siste nytt fra dette kullet: 05.03.08 ble "Marco" røntget Fri for HD-A. Kjempeflott!

Siste nytt: Oktober 08 Vakre Marco ble så tragisk drept da han ble påkjørt av en bil, ikke to år engang.

Disse valpene er etter NUCH Jako`s Nordic Charm og Secret-Garden From Russia With Love. 7 valper ble født, 2 tisper, 5 hanner

 

Se så stor jeg er blitt! Kira 4,5 mnd.

Hun er fortsatt en veldig snill jente. Halen går like mye enda, og hun elsker barn. Snart skal Kira på valpekurs, for det er ikke alltid hun er like lydig ute:-). Men inne kan hun både sitte, ligge og hun er blitt helt renslig.

"Kira" er en livlig og glad tispe som bor på Askøy. Kira var ikke så stor, hun var den klart minst i kullet, men nå har hun vokst mye og er blitt stor og fin. Før Kira ble levert, var hun den valpen i kullet som sjarmerte alle, med en hale som aldri var i ro.

Familien til Kira er veldig fornøyd med henne, og de sier hun er veldig snill, bare litt rampete. Når de er på jobb, ligger hun i buret sitt og hører på radio. Kanskje hun etterhvert får sine favorittmelodier? :-)

 

"Marco" bor på Hommersåk og foreldrene hans er kjeeeempefornøyd med han forteller de. Da Marco var 12 uker hadde han lagt på seg 8 kilo siden henting, så han vokser fort:-). Marco er veldig tillitsfull, og er rolig og grei når de tar han med på besøk. Alle liker vesle Marco veldig godt.Litt småbiting er det, men han har allerede begynt å bli renslig.

3 mnd på bildet

Marco 4 mnd. Er han ikke blitt en stor og flott gutt? Fortsatt er han veldig snill og grei, og en gylden farge har han begynt å få.

TIL MINNE

Vakre, nydelig og utrolig snille Marco ble drept momentant av en bil da han plutselig løp ut fra skogen hvor han lekte, og rett ut I bilveien. Eierne er selvfølgelig sønderknuste, og jeg sørger med dem. Marco ble ikke engang 2 år. Under følger noen bilder av han.

 

 

"Bamse" bor I Stavanger, og reiste ombord I et fly da han kom til de nye eierene sine. Bamse var og er en stor og flott hannhund, og jeg har bare fått positive tilbakemeldinger fra familien hans. Han er snill, og veldig kosete.

 

 

Her er Bamse blitt 19 mnd, og er blitt en stor og flott gutt. Alt går bare fint med han.

 

"Max" bor i Haugesund, og familien er veldig godt fornøyd med han. Han er rolig og snill, og passer godt inn med resten av familien. Han er gode venner med naboene, han er glad i mat, og vokser fort.

 

Øverste bildet er han 8-9 uker, på dette er han ca.  ca 4 mnd.

 

Her er Max blitt 18 mnd, en stor og flott gutt. Og det er ikke vanskelig å se hvem han ligner på! Moren hans Carmen.