R-kullet.

Mor er Secret-Garden Golden Eye "Stella! Far: NUCH SU(u)CH SVCH Jako`s Nordic Charm

Født 02.05.08 Her ble det født 6 jenter og 5 gutter.

Tispene

     

Denne vesle jenta kom til Anne Øygard Trøsvik fra Lomen.

 

Her har jeg fått tilsendt fine bilder:-). Denne vesle jenta havnet i Bergen hos familien Grov-Nygård

 

Denne vesle jenta havnet hos Roald Løvfald fra Svelgen. I dette kullet havnet det også en hannhund i Svelgen. Roald mistet den forrige tispen han kjøpte hos meg I en tragisk bilulykke, bare ett år gammel. Denne jenta er I slekt med den forrige tispen han hadde.

 

Denne vesle jenta havnet også i Bergen hos en jente som var min elev i år i Mat og Helse, men ingen av oss registrerte dette før vi møttes på hundeutstilling. Eier er Evelyn Frimannslund Avedal.

 

Så var det vesle SOL. Jenta som egentlig skulle vokse opp hos meg. Men det var før jeg fikk en mail fra Silje, og da bare skjønte jeg at hun ville få et supert hjem hos de. Vi er alle like gamle, vi er alle lærere, og bor rett i nærheten av hverandre. Så her vil det nok bli mye kontakt i årene som kommer. Vi er deleiere på Sol, og blir hun frisk, skal jeg ha to kull på henne. Bildet under viser Sol når hun er 3 mnd gammel.. Hun er en stor tispe, som kommer til å trenge lang tid på å bli ferdig utviklet.

 

Her mangler bilde av siste tispen som havnet hos Kari Flatlandsmo I Bodø

Guttene

Denne gutten havnet hos Christine Rogne fra Svelgen, så Rambo vil kanskje møte kullsøsteren sin av og til.

 

Denne gutten havnet rett utenfor Bergen, på Austevoll hos familien Bakke.

 

På bildene under er Romeo ca 3 mnd gammel. Alt går fint med han. Romeo og valpen til Solveig.Korsnes, var omtrent identiske som valper, så får vi se hvordan de utvikler seg og blir som voksne:-)

 

Denne gutten havnet i Bergen hos Gisle Lundø med familie.

 

Denne vesle gutten havnet hos Solveig Bliksvik Korsnes på Høylandet. Hun har vært grei å sende meg et bilde også, slik at dere kan se hvor mye han har vokst på en 2-3 uker.

Santo 3 mnd

 

Denne flotte gutten som heter "Ravn", blir å se i utstillingsringen. Han havnet i Sandnes hos familien Nielsen Høle.