O- kullet.

Dette kullet består av 11 valper, 5 gutter og 6 jenter. De ble født 02/09-07,

og er etter Solstrimmans Secret Song of Saga og Kinlochlagan Paddywhack

 

Her er Orkide blitt ett år, og nå har hun blitt to ganger BIR og I tillegg 4 BIS!!

Her og på bildet under, er vesle Orkide. Hun bor hos familien Økland, og er blitt en flott jente. Hun er stilt to ganger på valpeskue. En gang vant hun klassen sin, den andre gangen ble hun nr.2.På de to bildene er hun 7 mnd

.

Det er godt med bein:-)

 

Her er vesle Osiania "Sanne" 4 mnd gammel.

Sanne bor her i Bergen, og eierne fam Wingerden sier hun er en veldig aktiv og lærevillig valp. Hun er glad i å få besøk, og de sier hun er en nydelig liten jente, som de er veldig glade i.

 

 
Bildet over og til venstre viser "Miko"  4 mnd, som til daglig bor på Kongsberg. Familien Løhr skriver at de er blitt kjempeglade I han, og at han er blitt en veldig flott gutt, som er aktiv stort sett hele tiden. De skriver videre at han nå kan sitte ligge, og bli , samt å gå på plass- alt med bruk av godbit. Flott gyldenfarge har denne gutten begyn å få også.

 

Her er vesle Otilla, bare 8 uker gammel. Ikke mye skvetten denne jenta:-). Otilla bor svært landlig til på Sandvær sammen med matmor Britt Torill Edvardsen. Hun forteller at Otilla er en aktiv jente, som utforsker alt mulig, og så langt er hun kjempefornøyd med henne.
Her er Otilla blitt 11 uker gammel. Eieren Britt Torill Edvardsen er fortsatt veldig fornøyd med henne. Hun synes nesten hun blir mørkere for hver morgen som går:-). Hun er utrolig trygg i alle situasjoner, i båter, på besøk, ulike dyr og mennesker. Hun er en utrolig glad hund, og ligner nok på faren, for halen går i ett hele tiden.

Otilla ca 15 mnd gammel

Nå er hun blitt en stor og utrolig flott jente, som dere ser av bildene under. Britt Torill forteller at hun er en svært trygg og sikker hund, med masse fart I kroppen. Hun elsker vann, båter og alt som er gøyt. Fargen er bare kommet mer og mer frem, og hun skal stille henne på utstilling til våren, noe jeg gleder meg til, for hun ser veldig fin ut:-)

 

Her er vesle Olianna 10 uker gammel, eller "Pia" som hun heter. Hun bor hos familien Nilsen I Tromsø og de er kjempefornøyd med henne. De sier hun er veldig trygg, leken og er veldig sosial. I tillegg er hun litt rampete:-), og veldig kosete.
Her er vesle "Birdie" 3 mnd. gammel. Eieren Annie Johannesen fra Oslo sier hun er veldig lettlært og trygg. Hun har trent henne på divers aktiviteter, bl.a søketrening, sitt og ligg, og hun elsker det.
Vesle Birdie 4 mnd. gammel. De utvikler seg mye:-)

Her har vesle Birdie vokst masse, (ca 12 mnd) og hun har vært på sin førse utstilling, hvor hun fikk førstepremie, og en fin kritikk. Hun var den største juniortispen i klassen, og trenger nok et år til på seg før hun er ferdig utviklet. Annie forteller at de nå har bestått bronsemerkeprøven, og at de satser på å starte I klasse 1 til høsten. Gratulerer så mye, og kjempebra jobbet med henne, Annie!!

I hodet er hun blitt utrolig lik moren, Zeeta.

 

Her er vesle Octavio 12 uker gammel. Familien bor bare 10 minutter fra meg her I Bergen. De er kjempegodt fornøyd med han. Sier han er veldig tillitsfull og trygg, og at veterinæren skrøt en masse av han. Da han var hos veterinæren hilste han på alle med den største selvfølgelighet.De har trent han til å sitte, og ligge, samt et par andre ting, og han synes det er veldig gøy.
Enda et bilde av Octavio:-)