S- kullet

Mor: Solstrimmans Secret Songs Of Saga. Far: INTUCh NSUCH NORD WIN.05 Solstrimmans Sir Dancealot

Født 19.05.08.

9 valper ble født, men 3 døde desverre. To våknet ikke opp av narkosen, den andre ble skadet av narkosen. Til slutt var det igjen 2 tisper og 4 hanner

Jentene

Her er vesle Saga 8 uker. Hun blir boende hos meg. Hun er på mange måter som snytt ut av mammaen sin, Zeeta. Hun er trygg, tillitsfull, og hun har morens vinkler, overlinje og haleføring.

Under viser Saga når hun er 10 uker gammel. Så de vokser fort:-)

Saga 14mnd

Se hvor utrolig flott hun er blitt!!

 

Denne herlige fighteren av en jente, havnet hos Tommy Mangerøy med familie, på Sotra rett utenfor Bergen

Nå har hun vokst som dere alle kan se:-)

Guttene

Her er vesle Baron. Det var omtrent umulig å velge han ut, så får vi se hvem av de fire guttene som blir best til slutt:-). Baron er ihvertfall en herlig gutt, som jeg er glad jeg valgte å beholde. Halen går i ett hele tiden, og han er, i motsetning til søsteren Saga, veldig lik faren. Nedenfor følger et par bilder av han 10 uker gammel. Han er dobbelt så stor som søsteren, og de er begge tussete etter mat.

14 uker

Se hvor mye han har vokst:-)

 

Denne vesle sjarmøren havnet også i Bergen hos Lars Helge Måkestad Martinussen og Christine Waag. Han passet jeg i 1,5 uke da de var på ferie, så han ble jeg godt kjent med. Vesle Sylvester er en herlig gutt. Han og Baron er veldig jevne, selv om de har ulikt hode.

14uker

Det går fortsatt kjempebra med Sylvester, og han er blitt en stor og flott gutt, som ikke virker til å være redd andre og større hunder:-), se bare under....

Her har den flotte gutten blitt 4,5 mnd:

 

Denne vesle gutten hadde en lang tilbakereise. Han kjørte nemlig hele veien tilbake til Harstad sammen med de nye "foreldrene" sine, Sissel Westnes og Ivar Torbergsen.

Zanto har vokst og har blitt en stor og flott gutt...

 

Her savner jeg et bilde av den siste hannhunden og hans familie; Sigrunn Dommarsnes fra Skulestadmo.