Solstrimmans Celiberty Secret-  SE (U)CH Sunny Delight´s Spanish Matador

En liten film av fødselen kan du se her . Husk åpne i ny fane http://youtu.be/YAQZN33UuYo

Valpene er født!! 8 gutter og 2 jenter. Bookingliste under. Valpene er leveringsklare fra 24 mars.

 

 

 

 

 

       

Celika 4 år   

   Malte 2 år

 

 

 

 

 

En utrolig spennende kombinasjon mellom to flotte foreldre. Begge er to veldig trygge hunder, og i sitt første kull avlet Celika veldig glade, trygge hunder, akkurat slik hun er selv:-). Her kan det og bli hunder som både egner seg for utstilling, og ulike hundeaktiviteter hvis noen ønsker det. Stamtavlene til foreldrene  er meget gode. Celika er utrolig barnevennlig, hun er en hund man blir glad av å være sammen med. Celika er fri for HD-A, Malte er fri for HD-A og AD-A og har sterke HD/AD indekser. Du kan lese mer om Celika HER. Du kan lese mer om Malte hvis du søker opp Kennel  Spanish Delight. Takk Åsa for at jag fikk bruke honom.

 For å være sikret valp må 3000 være innbetalt i forskudd..

Nyhet: Jeg har opprettet en lukket facebook gruppe for dere som skal kjøpe hund av meg og for tidligere valpekjøpere.

 Hvis dere ønsker å bli medlem der, er det bare å søke via facebook "Kennel Secret-Garden" :-)

Alle valpene er nå vaksinert, id merket og har fått helseattest. Alt var bra med samtlige :-), og har skrevet inn idnumrene på

 hver enkelt slik at dere kan ordne med forsikringen i morgen før henting.

Tispene                                                               Hanner

  Kennel Secret-Garden
Marit Taraldsøy       Hente onsdag 25 1300  ID nummer: 578098100486129 Nina Bach(lys)     Henter tirsdag 2000.

ID nummer 578098100485588

Ingvar Maehle        Hente fredag klokken 1700.  ID nummer 57809810048 7481 Ove Birger Røneid      Hente torsdag 26  1445

ID nummer 57809810048 7228

  Haavard Gjerdset     Hente tirsdag 24. 1900

 ID nummer 57809810048 5461

  Per Olav Utne   HENTER TIRSDAG 1700  

 ID nummer 57809810048 5939

  Silje Eriksen Hopsdal(lys)   Tirsdag klokken 1800     

 ID nummer 57809810048 6111

  Andrea Antonsen    Flesland 1530

 ID nummer 57809810048 5772

  Petter Hagfonn Devold     Flesland 1500

 ID nummer 57809810048 6255

 

7 uker gamle

Da er valpene straks syv uker, og jeg har nesten klart å ta et valg, dvs at jeg har to hanner igjen som jeg vurderer(til meg selv), og som jeg trolig ikke kommer til å ta en avgjørelse på før i morgen, men har satt det opp slik jeg regner med det blir nå, og siden valpene er så utrolig like har jeg satt halsbånd på alle med unntak av to. Jeg har klart å få stå bilder av samtlige med unntak av den mørkeste tispen, hun nektet å stå på bordet. Ikke alle er like glade i det, men det gikk bra med de andre :-). I morgen blir det vaksine, id merking og helseattest på alle sammen. Da vil jeg legge ut id nummeret slik at dere kan få forsikret valpen før dere henter han/henne. Husk å ta med bevis på forsikringen, slik at jeg får sendt inn eierskifte til NKK. Stamtavlene tipper jeg kommer onsdag, de blir ikke sendt ut før etter id merkingen, så det betyr at noen av dere vil få de tilsendt i posten.

Tispene

Mørk gylden tispe: Karianne Taraldsøy

Lys jente : Ingvar Mæhle

Hannene

Blått bånd: Andrea Antonsen

Blått bånd med sølvstriper: Nina Bach

Lilla bånd : Ove Birger Røneid

Gul : Haavard Gjerdset

Rød: Per Olav Utne

Rødt bånd med sølv: Thorild Hagfonn Devold

Valper uten bånd: Høyre valp 2, venstre valp 1

Valp 1 uten bånd: Silje Eriksen Hopsdal

 

Valp 2 uten bånd : Kennel Secret-Garden

 

6 uker gamle (nesten)

Alt går fortsatt strålende med de små, og de har nå alle fått regnummer hos NKK. Navnene er de ti høyeste fjellene i verden, men hvem som får hvilket navn blir jo ikke bestemt før neste mandag når de blir ID merket. Men dere som eventuelt har generelle ønsker vedrørende valpen kan komme med de nå - send meg en mail på dette - , for jeg velger nok ut valpene i løpet av neste helg. Mange av dere har betalt, men husk at frist er tirsdag 17 mars for dere som enda ikke har betalt for valpen. Håper jeg nå har kontroll på hentetidene, men gå nøye gjennom det jeg har skrevet på hver og en av dere :-). Tenk 1-1,5 uke igjen, og så har dere en herlig skapning i armene:-). Har sjekket hannene og alle har begge testiklene, hvilket er supert og ingen selvfølge når de er så små.

HANNENE

3 av guttene (de lilla)

3 av de andre hannene (gullfarget)

De to siste hannene -merket grønn

Jentene

5 uker gamle (nesten)

Valpene vokser nesten  for hver dag nå :-). De spiser godt av hundematen alle sammen - de får Pro Plan valpemat, og dette bør dere også fortsette med når de kommer hjem, eventuelt kan dere kjøpe f.eks royale canine også, og bytte halvt om halvt med de to fortypene, da er det større sjanse for at de ikke går lei hundematen. Valpetreff har vi også hatt, kjekt å hilse på dere som kom. Til dere som bor for langt unna til å kunne komme så kan jeg betrygge dere med at valpene er utrolig like og jevne, faktisk så jevne at etter treffet i dag så har jeg nå merket seks av guttene med to ulike farger, bare for å kunne skille de. Har veid alle valpene i dag, og med unntak av den minste jenten og den minste gutten, så skiller det kun 150 gram mellom de andre, og dette kan fort snu seg. Den minste jenta veier 1950 gram og den største gutten 1790. Den største jenten veier det samme som de største guttene.  Restbetalingen på kr.10 000 må være innbetalt til tirsdag 17 mars. Til dere som ikke kom i dag så må dere sende meg fullt navn, adresse, e-mailadresse, fødselsdato og tlf. nummer slik at jeg får gjort dette klar til id merkingen.

DE TO JENTENE

GUTTENE MERKET MED LILLA (2 lyse- en gylden)

DE TRE GUTTENE MERKET MED GULLFARGE (2 gyldne, en lys)

"THE TWINS" - DISSE TO GUTTENE ER OMTRENT PRIKK LIKE (KUN 1 PRIKK SKILLER DE)

 

 

4 uker gamle (nesten)

Her går alt supert fortsatt. Valpene vokser og nå begynner det virkelig å bli liten plass rundt pattene. Valpene er nå flyttet inn i en annen stue der de får ligge i spon, noe som er mye bedre for de små, vi har og lagd til en valpegård hvor de skal få leke og kose seg etterhvert som de blir større. De blir bare vakrere og vakrere :-)

 

TISPENE

HANNENE

De tre mest gyldne

De to minste kremfargede

 

De tre største kremfargede

3 uker gamle (nesten)

Alt går supert. De vokser og i dag, søndag fikk de prøve hundemat for første gang, når de er så mange må de nå begynne med for i tillegg til morsmelk :-). Kos dere med bildene, har delt de litt i grupper og kjønn dene gangen :-)

DE FIRE FØRSTE GUTTENE

DE FIRE ANDRE GUTTENE

JENTENE

2 uker gamle (nesten)

Alt går supert med de små, de er trillende runde alle sammen, og nå har alle åpnet øynene :-). De sover lengre uten å trenge mat om natten nå, til min store glede :-).

1 uke gammel (nesten)

Valpene vokser og det går veldig fint med alle sammen. Celika har hentet seg inn igjen etter den tøffe fødselen, og alle valpene er runde og gode. De har supert pigment (sorte poter, neser, lepper o.l). De er jevne i størrelse, jentene like stor som de fleste av guttene. De er stort sett greie om natten, men litt vekker de meg :-))

Nyfødt

Fødselen var en stor påkjenning for både Celika og matmor , altså meg. Fødselen tok nemlig omtrent 12 timer fra fostervannet gikk, så det var nokså utrolig at alle valpene overlevde. Men alle er i fin form, de drikker og Celika er en super mamma som vasker de små hele tiden. Hun er naturlignok veldig sliten, men mat og biola hjelper henne til å få energien tilbake igjen.