Da har vi vært og plukket ut vesle Dux. Det var ikke enkelt å plukke han ut, men med tanke på at han både skal brukes på utstilling og også i lydighet, så falt valget på hannvalp nr.1. Under følger en presentasjon av de ulike hannvalpene 5 uker gamle. Vi tok flest bilder av vår gutt selvfølgelig:-).Som dere ser av samlebildene under, så hadde alle valpene flotte farger, og alle får en god maske.

Tusen takk til Kennel Rallarbo for tilliten dere viser oss med å gi oss beste hannvalp herfra.

"Rallarbo`s Dark Dux" 5 uker gammel

Alle hannene samlet: Fra venstre: Hannvalp nr.2, nr. 3, nr.4 og til slutt Dux som nummer 1. Presiserer at nummereringen er utfra rekkefølgen vi tok bildene, og studerte valpene. Valpene er i samme rekkefølge på de to samlebildene under også.

Hanvalp nr.1:

Her kommer en bilde serie av Dux. Han var en svært tillitsfull valp med masse energi og bitelyst. Han gikk rett I fanget til Glenn og slikket han, mens halen gikk som bare det. Når han først hadde tatt hånden min ville han ikke slippe:-). Det samme gjaldt når han tok jakken min. Han var en av to hannvalper med et meget kraftfullt hode og et flott uttrykk. Han hadde flotte bevegelser og en god manke. Jeg fikk en veldig god helhetsfeeling av denne vesle krabaten her, og gleder meg masse til jeg skal hente han rett fra reisen vår 15 mai. Da er han 9 uker gammel.

Dux har et flott hode og uttrykk

Bitearbeid blir nok ikke noe problem på denne gutten nei:-). Han ville ikke slippe meg.

Var det noe mer jeg skulle gjøre?

Kose litt kanskje.....

Ikke noe dumt valg han her nei:-)

Dux sammen med "far" Petter. Tror han var stolt over denne lille krabaten.

Han løp rett i armkroken på Glenn:-)

 

Vi måtte jo ta et bilde av mammaen og denne dagen. En kjempeflott tispe.

Hannvalp nr.2

Denne vesle karen, var kanskje minst i størrelse, men ikke minst når det gjaldt selvsikkerhet og trygghet. Denne karen var ikke redd for noe, og han gikk rett bort og undersøkte alt som bevegde seg. Masse energi hadde han også, men han var i minste laget for meg. En hannhund skal ha god størrelse i mine øyne:-). Ellers var også han meget velbygd med flotte bevegelser. Supert pigmet hadde han også.

Her er han lengst til venstre, sammen med hannhund nr.3

Hannvalp nr.3 (Lengst til høyre- over)

Denne gutten var også en god hannvalp, men han hadde et noe mindre hode enn nr.1 og 4 og Ifølge Petter, var også denne gutten noe lavere på manken, men ellers var han meget velbygd. Dette og var en aktiv krabat, og han virket trygg og sikker.

En herlig liten valp

Jeg likte visst denne også, men så liker nå jeg alle valper:-), nesten ihvertfall.

Hei på deg.....

Kos skal du få:-)

Hannvalp nr.4

Skulle jeg ikke ha drevet med lydighet, så hadde jeg kanskje falt for denne gutten. Han hadde et utrolig flott hode og uttrykk, og han var veldig rolig og avbalansert. Litt for rolig for meg, - ihvertfall slik han var denne dagen. Og i tillegg var han enormt stor i forhold til de andre. Og selv om jeg er glad i store hannhunder, kan han jo ikke blir altfor stor, da får han ikke godkjent kåring. Men de blir heldige de som får denne krabaten:-). Han var meget velbygd, hadde flotte bevegelser, og supert pigment.

Kjærlighet ved første blikk....

Flotte bevegelser

Her er han(til venstre), sammen med Dux.

Stamtavlen