Secret - Garden Vision and Victory  f.22.04.2010

(Solstrimmans Artic Polar Bear- Secret-Garden Looking For Gold)

GR_PRA 1 og prcd PRA testet. Begge med resultat FRI/Clear!         Øyenlyst UA august 2013      FRI for HD-A

29/5-11 CERT og 2 Beste tispe for dommer Jan Roger Sauge 13 mnd

Hope 12 mnd

Hope var valpen jeg var så sikker på at jeg skulle beholde. Det var fram til hun ble så syk at jeg var sikker på å miste henne. Hun var valpen som lengst hadde symptomene på forgiftning, og dette preget henne lenge. Fra hun var 3 til hun var 4 mnd utviklet hun seg derimot så mye i positiv forstand, og har igjen blitt den vakre tispen hun var som 5 uker gammel valp. Dessuten passer hun så godt til navnet sitt. Trodde alt håp var ute med henne, og så har hun motbevist det til gangs.

Hope er en svært levende valp. Hun har masse energi, samtidig som hun er veldig hengiven. Hun er valpen som oftest kommer og hilser på meg når de små er ute og leker. Hun har en hale som går i ett hele tiden, og som sin mor Luna er hun en veldig "willing to please" hund.

Gleder meg masse til å se henne utvikle seg videre. Hun fortjener virkelig et langt og godt liv etter det hun har vært gjennom. Nå er Hope blitt 12 mnd, og hun er snart blitt testet for alt hun kan testes for. Hun er virkelig blitt en fantastisk hund. Som moren er hun ekstremt lærevillig, og føreroppmerksom. Som faren King har hun en sjelden arbeidskapasitet, og er suveren i tempoet i skogsarbeidet. Man må se henne for å skjønne hvilken fantastisk hund hun er.

Samtidig er hun svært myk og forsiktig med barn og voksne hun møter. Glad er hun hele tiden. Er så glad jeg beholdt denne jenten.

Utseendemessig er hun utrolig lik faren King i kroppen når han var 4 mnd. Hodet er en god blanding av far og mor.

Under; Hope 10 mnd

 

Hope 4 mnd.