Til Minne

 

Solstrimmans Secret Songs of Saga "Zeeta" døde 30.06.09

Zeeta som er moren til Carmen under, ga meg så utrolig mye. Hun var snillheten selv, og videreførte dette til alle avkommene sine, og det var ikke få, for hun hadde store kull. I det siste kullet hennes beholdt jeg heldigvis to valper som kan videreføre genene hennes- Saga og Baron.

Zeeta som er eneste golden tispe i Norge med godkjent funksjonsanalyse, døde så altfor ung, rett før hun var 8 år. Hun hadde siste kullet bare 9 mnd før, men etter at hun ble sterilisert fikk hun ulike plager, og til slutt mente veterinæren at for hundens del burde hun få slippe. Hun skulle hatt så mange valpefrie gode år, men desverre gikk det ikke slik. Tusen takk til kennel Solstrimmans for denne fantastiske tispen! Hun var en unik representant for rasen.

Du er dypt savnet Zeeta.

Secret-Garden From Russia With Love "Carmen". Døde 25.08.08 kun 5 år gammel

Du hadde en godhet og en glede som nesten ikke var til å tro. Du var utrolig snill mot absolutt alt og alle av to og firbente. Du døde så brått av indre blødninger uten at veterinærene klarte å finne ut hva som feilte deg. De mistenkte forgiftning, men klarte ikke å finne noe klart svar der heller, tross mange prøver. Du skulle ha fått et så mye lengre liv, og gitt så mange flere fine valper, så god som du var som mamma.

Hvil i fred Carmen. Du er dypt savnet!