En kjempespennende kombinasjon mellom to vakre og høyt premierte katter Champion Ruskekattens Donald Duck og Champion Alneskattens Beatrice

Sol fikk 3 jevne og livskraftige hannkattunger 2 november. 2 hvite og en sølv. De blir registrert på Sol sin oppdretter sitt oppdretternavn, da jeg ikke har oppdretternavn på katt- enda ihvertfall:-). Har lagt ut bilde av broren til Sol- som og er hvit, rett nedenfor her:-).

Bilder kattungene 0-7 dager En uke 2 uker 3 uker
4 uker 5 uker 6 uker 7 uker
8 uker 10 uker 11 uker 12 uker

Haakon er nå booket til familien Ryan.

 Harald er nå booket til A. Bøe

Heiko er booket til familien Rosenlund

 

Pris 500 i tillegg ønskes chipmerking.

Depositum på kr.1500 innbetales når du er sikker på at du ønsker en av kattungene.

To bilder av broren til Sol, slik at dere som velger en av de hvite hannkattene kan få et inntrykk av hvordan han kan bli....øyefargen er umulig å si noe om enda.

 

 

 

Far: Donald

Dette blir mitt aller første kull med rasekatt, og jeg har stor tro på denne kombinasjonen. Mammaen Sol er en nydelig, helt hvit skogskatt med noe så sjeldent som to klare blå øyne. Håper at hun nedarver noen kattunger med denne øynefargen. I hennes kull var det nemlig flere som hadde blå øyne.  Hun har et fantastisk lynne. Er ikke redd for noen ting, og det har hun også fått kommentarer på i utstillingsringen. Hun er utrolig kosete mot både store og små, og hun er helt trygg på hundene våre. Vurderer dere en kattunge etter henne, kom gjerne og hils på Sol, så får dere se hvor snill hun er. Kattungene vil vokse opp med hunder. Sol har akkurat blitt Champion.

 

Donald er en utrolig flott og en skikkelig STOR hannkatt, med en nydelig sølvfarget pels.

Ta gjerne kontakt er det noe dere lurer på.

Du kan lese mer om moren og se flere bilder av henne HER