Det blir valpetreff for de som ønsker å hilse på valpene før henting, lørdag 23mars 12-1400. Hvis noen ønsker det, så drar vi til dyrebutikken her etterpå og ser på utstyr som jeg anbefaler:-).

Valpene skal bli navngitt etter sportsbiler som tema. Et fint knippe biler vi har valgt..., super kvalitet og eleganse :-).

Pr. 6/3-13   Valpene ble født 20 februar :-)), 2 jenter og 3 gutter.

1) Secret-Garden Tispe Hege Hegland  Secret-Garden Lamborghini Aventador"   .                     
2) Stine Puck Ødegaard  Hann Booket Leveres flesland 10/4 ca. 0930   Secret-Garden Cayman

Grønn (tror jeg)

3) Martin Petterson Tispe Booket

Henter 12/4 ca.1800

Secret-Garden  Pagani Zonda

 

)

4) Jon Herje   Hann Booket Henter 10 el 11/4 kl. ? Secret-Garden McLaren

Sølv (tror jeg)

5) Aage Alexander Foss Booket

Henter 10/4 kl.1200 eller 1400

Secret-Garden Gallardo (Lamborghini)

Den minste hannen.

Valpene er nå 6 uker , og de har vært hos veterinæren og blitt chipmerket, vaksinert og fått helseattest. Alle valpene var friske, og de logret og slikket veterinæren. Alle var så trygge og flinke :-). Snart er det leveringstid, og da må alle passe på at betalingen er registrert i god tid på min konto før henting. Jeg sender ut forsikringsdokumenter på mail som dere ogå må ordne FØR henting. Ta med eller send meg bevis på at dette er ordnet. De er allerede forsikret i agria, og jeg anbefaler å fortsette med dette. De er utrolig lydige og herlige alle sammen, så dere kan virkelig glede dere!! Stamtavlene får jeg i morgen, så da er alt klart:-). Jeg sender ut et viktig infoskriv som dere skal lese godt gjennom før henting, da jeg viser til det skrivet i kontrakten.

Guttene:

Minste gutten

Grønn

Sølv

Jentene

Gul

Rød

Nå er valpene blitt 5 uker, og forandringen er merkbart synlig. De leker mye lengre nå, kommer på innkalling (stort sett), og de har begynt å legge ørene annerledes, klar til å reise seg senere. Nå har pelsen forandret seg på  to av hannene, slik at alle de tre hannene  blir korthåret, mens tispene blir langhåret. Fargene på alle sammen er utrolig gode. Alt det som er grått blir rødt, og bare se på bildet av Safir(under) da hun var nesten 6 uker. Se hvor grå hun var da:-))). Har og nå begynt å halveis velge hvilken valp som skal hvor, men endel testing gjenstår, så helt 100% sikkert er det ikke. Ellers er valpene veldig mye ute nå i det fine været. Det er kaldt, men de får være ute når solen er på sitt sterkeste. De er allerede blitt flinke til å holde seg om natten, og i morges hadde ingen gjort større ting:-).

Safir nesten 6 uker.

Hannene

Grønn

 

Sølv

Minste gutten

Rød

Gul

 

Valpene er nå blitt 4 uker. De vokser og utvikler seg masse. Det er fasinerende å se hvor trygge de er når de løper rundt på gulvet. En golden valp er ofte veldig forsiktig når den er på nye steder, mens disse valpene bare løper omkring i alle rom og snuser og lukter og gjør seg kjent overalt. 2 av hannene og de to tispene er svært jevne både i størrelse og temperament. Tror de alle kanskje blir rikhåret også. Litt forskjell er det kanskje på hannene i temperament, men må vente enda en uke for å være sikker på at jeg velger rett hund til rett hjem:-). Den minste hannen har jeg valgt hjem til. Han er den eneste som blir helt klart korthåret. De to tispene er så like at jeg skjønner ikke hvordan jeg skal kunne velge mellom de. De spiser alle 2 ganger daglig nå.

Jeg hadde valpene ute sammen med goldenvalpene under valpetreffet, så det er verd å ta en titt på bildene derfra:-)

Hannene

Den minste:

Grønn:

Sølv

Jentene:

Rød:

Gul jente

Valpene er nå blitt 3 uker, de spiser nå hundemat 2 ganger daglig, og har såvidt begynt å leke litt:-). I dag var de ute på gulvet sammen med goldenvalpene. De er omtrent like store, selv om de er en uke mindre.De har fått ormekur for 2 gang. Alt går veldig fint med alle sammen. Jeg velger tidligst ut hvem som skal hvor blant hannene når de er 5,5-6 uker. Tispene velger jeg ikke ut før rett før levering.

Hannene

Uten bånd. 1500gram

Grønn 1700gram

Sølv 1700gram

Tispene:

Rød  1800gram

Gul  1700gram

Valpene er nå blitt to uker og har åpnet øynene. Alt går kjempefint med de:-). Har fått kjøpt meg skikkelig kjøkkenvekt, så nå blir alle veid fremover også:-). Som dere ser under, er vekten utrolig lik på alle sammen.

Hannene- Nå er to av de omtrent like store, mens en er mindre.

Den største 1265 gram:

Den mellomstore 1250 gram

Minste gutten 1050 gram

De to jentene er også omtrent like i størrelse.

Jente 1 1255 gram

Jente 2  1200 gram

 

6 dager og livet er herlig :-)

Guttene:

Den største- som fremdeles er størst og stooor :-)

Mellomstorgutt

Minste gutten

Jentene - de er egentlig like store disse to nå :-)

Jente 1

Jente 2

Litt samlebilder

 

 

Nyfødte valper: Safir hadde en lett fødsel. Hun begynte halv åtte med en gutt, og 2,5 timer senere var alle ute.

Hannvalpene:

Største gutten, veide hele 750 gram!!

Minste gutten  540 gram ved fødselen

Gutt mellomstor  640 gram ved fødselen

 

 

Jentene:

Største jenta

Minste jenten- 570 gram ved fødselen