Bilder og utviklingen av Safir og Da Vinci sine valper. 4 gutter og 3 jenter

 Født. 19/9-2011

 

Scroll nedover for å se utviklingen fra de var nyfødte til levering.

Da har vi hatt valpetreff. Det var utrolig koselig. 5 av 7 valper kom, og vi fikk tatt endel standbilder av de.

Det var ikke like enkelt, men resultatet ble nå bra :-) Se under. :-) OPPDATERTE BILDER 8/1-12:-)

Marco tlf. 95182044

 

Lorry  tlf. 93014999

 

Casaja tlf. 90926908

 

Ask  tlf. 93016755

 

Alle de 5 samlet; FV. Lorry, Ask, Marco, Casaja, Feliz. (Vi fikk ikke noen fine standbilder av Feliz denne,

gangen, men tlfnr. der er 97757323)

Jeg fikk også tilsendt et flott hodebilde av Ask:

FELIZ

Feliz kom på besøk rett før jul, og da fikk jeg tatt noen "stand" bilder, slik at dere andre kan se hvordan hunden skal se ut når dere trener.

Det er viktig å øve på dette, ønsker dere å stille valpen:-)

12 uker

10 uker

under 9 uker

Lorry- den minste hannen som ikke er så liten lenger:-)

Ask (til venstre) og Marco på valpetreff sammen:-). Fortsatt ser Marco størst ut.

Casaja

Majko

Under finner dere bilder av de flotte familiene til Safir sine valper:-)

Takk for koselige tilbakemeldinger fra dere alle sammen. Noen har endel spørsmål, men felles for henvendelsene er at valpene har vist en veldig trygghet mot det meste. Det er veldig kjekt å høre!:-), og slik var de jo her hos oss også. Hører også at flere valper har begynt å reise på ørene, husk å sende meg bilder når de er oppe, slik at jeg kan legge inn oppdaterte bilder her! Lykke til videre med de små!

Lorry:

Marco

Maiko

Ask

Nicita

Casaia

Feliz

7 uker. Nå er det kun 1 dag igjen til levering:-)

 

Ja nå er det ikke lenge igjen til de første valpene blir levert. Det er virkelig med blandede følelser jeg skal begynne å levere de. De er utrolig herlige og vakre, men samtidig vet jeg at nå er det bedre for de å komme til nye hjem der de blir preget av sin nye familie, og nye omgivelser. Denne gangen har jeg prøvd å ta standbilder av de også, så vet dere hvordan de skal se ut når dere trener de:-)) Merk dere tidsskjemaet under for hentetidene, bare for å være sikker på at det ikke er noen misforståelser. :-) Jeg har og skrevet på mottatt restbetaling, slik at dere ser det. Beløpet må være registrert hos meg før henting:-)

Kjartan Torsting: 7 november klokken 1600  Betalt

Hans Jørgen Dyrnes 7 november klokken 1700  Betalt

Gidske Benedikte Andersen 10 november klokken 1800 Betalt

Janiche Johannesen 11 november klokken 1800  Betalt

Roy Albertsen 11 november klokken 1900 Betalt

Irene Richardsen 11 november klokken 2000 Betalt

Lasse Bråten 19 november klokken 1200

Lorry

Marco

Maiko

Ask

Tispene

Nicita

Casaja

Feliz

 

6 uker- nå ER alle valpene fordelt:-))

Ja valpene vokser og vokser, og de spiser som noen hester, for ikke å snakke om at de er hysteriske i matfatet når de får blåbærbiola:-), så det må dere huske å kjøpe inn. Supert kan dere ringe meg og avtale tid for henting? Vet flere av dere ønsket å hente mandag 7/11, men har bare oversikt over en der. Kommer til å vaksinere valpene og få helseattest den mandagen, så jeg kan ikke levere første valpen før klokken to. Begynner å levere goldenvalpene lørdag 12 så den dagen har jeg fullt opp, men fredagen 11/11 har jeg tid. Nå har jeg endelig fått bestemt meg for hvilken tispe min venninne skal få, og der vi begge blir eiere av den, men den bor hos henne. Det var ikke et lett valg, men jeg endte på at vi tar den største korthårstispen, selv om det er rikhårtispen som er mitt hjerte nærmest. Hun har en enorm personlighet, og det gjelder egentlig den minste tispen også. Vet det blir stor jubel i det andre hjemmet nå:-)). Måtte vurdere hvor dominant rikhårtispen var, men hun er faktisk den som underkaster seg mest, de to andre, så da var det greit. De er helt utrolig nydelige fortsatt. Vet jeg kommer til å savne de når de reiser.

Hannene

LORRY

MARCO

MAIKO

ASK

JENTENE

NICITA- ene øret reiser seg snart:-)

CASAJA

FELIZE- sammen med den nye eieren Irene også:-)

 

 

5 uker - nå er nesten alle valpene fordelt;-)

Da har vi hatt valpetreff sammen, der alle valpekjøperne kom samtidig. Det var veldig hyggelig, om enn litt trangt:-). Alle valpene var trygge og tillitsfulle. Jeg har nå tatt grundig titt på valpene, og sammen med det dere valpekjøpere har sagt, har jeg nå prøvd å fordele valpene mellom dere. Har kun to tisper som jeg ikke har bestemt meg for, og det er de to største jentene der en blir langhåret (kanskje) og en blir korthåret. Ikke sikkert jeg bestemmer meg der, før rett før levering. Under følger bilder, og med navn på hvem som skal hvor:-).

Hannene

Her er Lorry som blir boende hos Hans Jørgen og Hilde. Dette er den minste gutten i kullet.

Dette er Marco. Han  blir boende hos Jannike og Tom. Lurer på om han er den som er mest lik faren.

Dette er Maiko. Han er den største gutten i kullet pr. dags dato, og han blir boende hos Lasse Bråten.

Dette er Ask (et navn jeg personlig likte veldig godt :-) ), han skal bo hos  Gidske og Alf

Jentene

Dette er Nikita. Hun er den minste jenten i kullet, og blir hun lik vår Nikita på 14 år, så blir hun en fantastisk hund :-)

Hun blir boende hos Roy.

Dette er den langhårete jenta. Hu er nok den som på mange måter er mest lik Safir. Hu er lederen blant jentene, en liten tøffing, full i fart.

Dette er den største korthårete jenta. Hu er roligere enn den over i væremåten, ellers er de veldig like. På mange måter lik søsteren til Safir.

4 uker

Vet ikke om jeg trenger å skrive så mye denne gangen. Bildene burde tale for seg selv. Schæfervalper er noe av det vakreste som  fins, og schæfer er en av de mest fantastiske hundene man kan kjøpe. En venn som forsvarer familien sin, men som samtidig er veldig kjærlig mot de den vet er velkommen inn. Safir er jo en utrolig rolig schæfer, merker ikke at hun er inne, og disse valpene har virkelig arvet hennes fantastiske lynne. De er utrolige rolige og tillitsfulle. Denne uken hadde vi besøk av bl.a en pensjonert politimann, og han var imponert over hvor trygge og tillitsfulle valpene var. Kjekt å høre!  Planlegger 2 valpetreff den kommende uken. På torsdag 20/10 er alle som har booket schæfervalp hos meg velkommen til å ta en titt fra 1900-2000. I tillegg tar jeg et nytt valpetreff søndag 23/10 mellom1300-1400, men da får også golden valpekjøperne mine komme, så da kan det bli det fullt hus. Som dere ser av de nye bildene, er absolutt samtlige av valpene ufattelig flotte!

De 4 guttene er utrolig jevne, men det er en gutt som er tydelig mindre enn de andre tre. Generelt er ikke guttene noe særlig større en jentene, så de får nok alle en fin størrelse.

De tre jentene er mer ulike både når det gjelder størrelse og hode/uttrykk, men de er alle like vakre, og de er alle tre veldig tillitsfulle og rolige.

Dere er alle veldig heldige, vet at hver og en av dere kommer til å få en super turkamerat, venn og vakthund. Bare tre-fire uker igjen til levering  nå:-))

GUTTENE

Gutt 1

Gutt 2  den minste i kullet.

Gutt 3

Gutt 4

JENTENE

Jente 1 Den minste

Jente 2 mellomstor, den mest aktive

Jente 3 Den største

 

3 uker

Ja her går alt supedupert fortsatt. Nå har de små såvidt begynt å leke sammen, men stort ett sover de hele dagene. Litt mer lyd er det i de innimellom, men ikke mer enn hva de lyse små gir:-). De er så ufattelig vakre. Gleder meg stort til å være sammen med de mer nå i høstferien. De har såvidt begynt å klatre ut av innhengningen og å gå ut på gulvet. Den ene tispen er fortsatt større enn to av hannene, så her er det nok gener fra begge foreldrene som slår ut:-). Har vært flink som orket å ta bilder og å legge de ut for dere, etter en lang utstillingshelg i Stavanger. Valpene spiser godt med hundefor nå, både schæfer og golden valpene.

GUTTENE

Gutt 1, den minste

Gutt nr.2 En av de mellomste

Gutt nr 3 Mellomstor

 

Gutt nr4 største

JENTENE

Jente nr.1 Den minste jenta

Jente nr 2, den største jenta

Jente nr 3, mellomstor jente.

 

 

2 uker gamle

Fortsatt går alt knirkefritt med disse valpene. De er så utrolig rolige fortsatt. Ikke en lyd omtrent fra de. Ikke har de vært syke heller, kun litt løse i magen da Safir fikk ormekur. De forandrer seg endel i størrelsen i forhold til hverandre, og det som er litt morsomt, er at to av tispene er like store, om ikke større enn to av hannene. Blir spennende å se om dette vedvarer... De har nå begynt å åpne øynene, noen har åpnet de nesten helt, mens andre har såvidt begynt. Antagelig er de unnfanget på litt ulike dager. Alle er fortsatt mørke i masken. Gleder meg kjempe mye til å se de vokse opp. Pga Saga fikk så mange valper, så har Safir adoptert de to største golden valpene.

Gutt 1 Mellomstor

Gutt 2  Den minste gutten, har ikke helt åpnet øynene enda. Unnfanget litt sent antagelig;-)

Gutt 3  Den største pr.dags dato, men han var mellomste sist.

Gutt 4   mellomstor

JENTENE

Jente 1  Den minste tulla

Tispe 2  Den største jenta

Jente 3  Den mellomstore jenta

 

 

1 uke gammel

Valpene er nå blitt en uke, og de har vokst masse. De er bare så fornøyde, ikke en lyd av de omtrent. Var sikker på at det kom til å bli masse lyd av et schæferkull, men denne gjengen er visst veldig rolige:-), et godt tegn da alle blir solgt som familiehunder. Er så fornøyd med at jeg har fått så mange flotte valpekjøpere til valpene til Safir. Vet de virkelig er ønsket der de kommer, og at de blir tatt godt vare på. Fargene på valpene er veldig jevne, men litt forskjeller er det. Men helheten er at de har et supert pigment, med mørk maske. Størrelsesmessig så er hannhund 2 og 4 de største , mens de to andre er rett bak. Tispene har endret seg litt. Nå er tispe 1 blitt den tyngste, mens nr 2 er nest størst, og nr 3 er minst. Men dette kan endre seg fra uke til uke. De er bare så nydelige, blir aldri lei av å se på de. Kos dere med bildene:-)

Guttene

Gutt 1

Gutt 2

Gutt3

Gutt 4

JENTENE

Jente 1

Jente 2

Jente 3

 

 

1 dag gammel

Utrolig nydelige Safir passer veldig godt på sine vakre små. Hun storkoser seg i mammarollen, og er heldigvis frisk og opplagt på tross av at vi måtte åpne henne opp for å få ut den siste gutten som var tullet inn i morkaken sin, og ikke kom seg ut på egen hånd. Valpene er utrolig rolige. Da vi tok bilder av de, la de seg til å sove med en gang jeg flyttet de gruppevis og en og en bort til madrassen der bildene ble tatt. De var ikke urolige i det hele tatt, og det er jeg vant til at golden valper er. Trygge og fornøyde alle sammen, og samtlige har mørke, varme farger. Under følger bilder av valpene samlet med mammaen, og en og en . Kos dere, de er så fine!!

De 4 guttene:

Gutt1

Gutt 2

Gutt 3

Gutt 4

 

De 3 jentene

2 av de:-)

De tre jentene samlet

Jente 1

Jente 2

Jente 3

Nyfødt:

Store og kraftige alle sammen:-))

Under; en av jentene:-))

Rett før fødselen...