Kull  2007:

1: Solstrimmans Secret-Song of Saga og Kinlochlagan Paddywhack

Alle valpene har nå fått gode og kjærlige hjem. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått så mange supre valpekjøpere, håper dere alle blir fornøyd med valpen deres:-). Send gjerne rapporter på hvordan det går via gjesteboken min:-). Bilder av valpene og valpekjøperne kan dere se HER, og senere vil det komme bilder under "Bilder O-kullet". Ett flott bilde har jeg allerede fått, og som vil bli lagt ut der snart. Så det er bare å følge med på den siden, så får dere vite hvordan det går med kullsøsken til din valp.

2: Secret-Garden Hope for the Future og Kinlochlagan Paddywhack

Nok en meget spennede kombinasjon, hvor begge foreldre er lettlærte, og hvor det ventes mye fin farge på avkommene. Far til mor er nemlig veldig mørk. Begge foreldrene er fri for HD, og mor er også meget sterk mentalt. Alle røntgede avkom i mor sitt kull, er frirøntgede.Valpene ventes født 29/10, og blir dermed leveringsklare 17 desember.

Mor har 4 BTK med CK på utstilling. Paddy har 2 Cert og res. Cacib, samt godkjent funksjonsanalyse.

 

 

Natt til mandag 29/10 klokken 0307 gikk vannet, men da det fortsatt ikke var kommet noen valper etter to timer, ble  det kjørt I full fart til akuttvakten. Morkakelignende substans var kommet ut, og det var ikke noe godt tegn. Da keisersnittet var tatt, viste det seg at en av tispevalpene lå på tvers og sperret utgangen for seg selv og andre, og selv om det var kritisk en liten stund, var alle livskraftige og aktive en stund etter at de var kommet ut.

Merkelig nok var det bare fire valper inne i Nala, 2 gutter og 2 jenter, og alle disse er nå solgt. De ser ut til å bli veldig mørke alle sammen, og særlig tre av de, som du kan se av bildene HER. Via samme link kan du også følge med utviklingen til valpene uke for uke.

Rundt syv valper ventes mellom Secret-Garden Hope For The Future og Kinlochlagan Paddywhack 28/10-07

28/10-07. Det går nok enda ca et døgn før Nala får valpene sine tror jeg. Hun har spist litt og er veldig rolig. Men på den andre siden var temperaturen hennes 36, 8 I morges, noe som tilsier at hun skal komme innen et døgn, så det er bare å vente spent med:-), og krysse fingrene for at alt går bra.

På ultralyden 10/10 så vi 5 små troll, dermed venter jeg å få rundt 7 valper. Se de utrolige

ultralydbildene her:-).   Dagens lille nøtt, hvor mange fostre ser du?

Kull 2006

1: Secret-Garden Champions Narnia og Secret- Garden Best Choice

Mor : Secret - Garden Champions Narnia -   4 år. Fri for HD. 4 CK to med 2VK 
      
Far: Secret-Garden Best Choice - 1 Cert 35 CK, Fri for HD, Øyenlyst UA.

Glenn og valpene koser seg sammen.

 

Link til flere bilder av valpene i dette kullet

2: Secret-Garden From Russia With Love og NUCH Jako`s Nordic Charm

Mor: Secret-Garden From Russia With Love - Carmen"  2 år. Fri for HD, øyenlyst UA. 1 Cert, 5 CK

Far: NUCH Jako`s Nordic Charm -  Fri for HD og AD. Øyenlyst UA.

Link til flere bilder av valpene i dette kullet

Alle disse valpene har nå fått trygge, gode hjem.