Kull

 

 

 

             Bilder på tidligere kull kan dere se under Bilder

 

 

Vi legger svært stor vekt på valpepreging, og valpene er med oss i stuen de 3-4 første ukene. Etter dette flyttes de over til de andre hundene, som er i stuen ved siden av. På den måten får de den best mulige pregningen av mennesker og ulike hunderaser.

Vi søker forverter .

Dere kan gjerne være en tidligere eller en nåværende valpekjøper, som har lyst på en hund til, men dette er langtfra noe krav. Ofte er det en fordel å ha to hunder, da de har selskap når dere er på jobb o.l. Alle voksne hunder som bor hos oss er svært veloppdragne og husrene og de er flotte representanter for rasen sin. De er også naturligvis friske. Ikke vær redd for å ta kontakt tror dere at dette kan være noe for dere. Naturligvis er det en prøveperiode som gjelder her, for å se om dere trives med hunden, og hunden med dere. Dere bør bo i nærheten av Bergen, slik at det er relativt enkelt å holde kontakt.

 

 

Ønsker du deg en hund, men synes det blir for dyrt å kjøpe en? Kanskje du da kan passe å til å bli forvert? Trykk HER for å lese mer om dette.

Eller kanskje du ønsker å passe en hund i perioder? Trykk HER for å lese mer.

Trykk her for å se bilder av det utstyret du trenger å kjøpe før du henter valpen din.

Bilder av tidligere kull og valpekjøpere, trykk HER

  Glenn og valpene koser seg sammen.